Beachtennistoernooi bij SV CCW'16

SV CCW'16

Details

Zondag 15 september 2019 van 11:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Molenallee 53, Wilp

Schrijf je in voor het eerste beachtennistoernooi!

De lessen van Marjolein Nooteboom zijn met dusdanig veel enthousiasme ontvangen dat we besloten hebben om een eerste toernooitje beachtennis te organiseren. Kleinschalig en vrij toegankelijk voor iedereen die wil meedoen. Deze gaat plaatsvinden op zondag 15 september, tegelijk met de slotdag van het Olde Leeuwenbarghtoernooi (OLT) dus dat belooft een gezellige dag te worden.

 

Beachtennis is erg attractief om te zien en leuk om te spelen. Je hoeft geen ervaren (beach)tennisser te zijn om het te kunnen. Met een beetje hand-oog-coördinatie kom je al een heel eind. Het spelletje wordt gespeeld in duo’s.Ook in dit toernooi spelen we in duo's, maar die stellen ter plekke samen. Loting zal bepalen wie jouw duo-partner wordt. Geslacht maakt niks uit. Mannen met mannen, vrouwen met vrouwen of een mix alles is welkom. Het plezier staat voorop.

 

Wij zorgen voor alle materialen. Om 11.00 uur willen starten met de eerste wedstrijden. Zomers muziekje op de achtergrond, een drankje tussendoor, voetjes in het zand. Leuk toch!?! Geef je op via (individueel dus). Geef hierbij ook aan of je mee wilt doen met de barbecue. Ook voor overige vragen op het gebied van beachsporten kan je contact met ons opnemen via dit mailadres. Iedere maandagavond wordt er nog beachtennis gespeeld aan de Molenallee. Trainingen starten om 19.30 uur. Deelnemen is gegarandeerd leuk en kost niets.

 

Tot ziens op maandagavond of 15 september!


Over de organisator

SV CCW'16
SV CCW'16 is een jonge, dynamische fusievereniging, welke is voortgekomen uit Cupa en Wilp. De vereniging telt ruim 600 leden, van rusten...... Lees meer