KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Sportief wandelen vanaf 'Klein Twello'


  • woensdag 11 september 2019
  • Tussen 09:00 en 10:30
  • Klein Twello, Maarten Tromplaan 2, 7391KH Twello
  • Wekelijks op woensdag tot en met 12 september 2019

Steevast vertrekt er, iedere woensdagochtend een wandelgroep vanuit 'Klein Twello' aan de Maarten Tromplaan. Onder begeleiding van een wandelcoach wordt er in twee groepen van verschillende niveaus gewandeld in en rondom Twello. Een keertje op proef meewandelen is mogelijk.

 

Wandelen is de ideale activiteit voor iedereen die aan fitheid wil werken. Iedere woensdagmorgen vanaf 10.00 uur wordt aangevangen met een warming up waarna we opsplitsen in 2 groepen (in de zomermaanden start men om 09.00 uur). Daarna wordt er vertrokken voor een wandeling van respectievelijk ± 6 en ± 8 km die weer eindigt bij 'Klein Twello'. Twee wandelcoaches bepalen de route en begeleiden de groep.

 

           

 

De wandelgroep vindt gezelligheid erg belangrijk. Wanneer men omstreeks 11.30 uur weer terug komt wordt er ook altijd samen koffie gedronken, maar dit is uiteraard niet verplicht.

 

In de verschillende vakanties wandelt men gewoon door. Zelfs als het regent trekken ze eropuit. Enkel bij onweer of extreme gladheid gaat het wandelen niet door. Natuurlijk is het geen verplichting en beslist iedere deelnemer zelf of hij/zij mee wandelt.      

 

Mensen die geïnteresseerd zijn in ‘sportief wandelen’ kunnen contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst, of sluit gerust eens aan op woensdagmorgen. De start is, zoals gezegd, bij 'Klein Twello'.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.