Sportief wandelen vanaf 'Klein Twello'

Mens en Welzijn Voorst

Details

Woensdag 21 augustus 2019 van 09:00 tot 10:30 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 12 september 2019

Steevast vertrekt er, iedere woensdagochtend een wandelgroep vanuit 'Klein Twello' aan de Maarten Tromplaan. Onder begeleiding van een wandelcoach wordt er in twee groepen van verschillende niveaus gewandeld in en rondom Twello. Een keertje op proef meewandelen is mogelijk.

 

Wandelen is de ideale activiteit voor iedereen die aan fitheid wil werken. Iedere woensdagmorgen vanaf 10.00 uur wordt aangevangen met een warming up waarna we opsplitsen in 2 groepen (in de zomermaanden start men om 09.00 uur). Daarna wordt er vertrokken voor een wandeling van respectievelijk ± 6 en ± 8 km die weer eindigt bij 'Klein Twello'. Twee wandelcoaches bepalen de route en begeleiden de groep.

 

           

 

De wandelgroep vindt gezelligheid erg belangrijk. Wanneer men omstreeks 11.30 uur weer terug komt wordt er ook altijd samen koffie gedronken, maar dit is uiteraard niet verplicht.

 

In de verschillende vakanties wandelt men gewoon door. Zelfs als het regent trekken ze eropuit. Enkel bij onweer of extreme gladheid gaat het wandelen niet door. Natuurlijk is het geen verplichting en beslist iedere deelnemer zelf of hij/zij mee wandelt.      

 

Mensen die geïnteresseerd zijn in ‘sportief wandelen’ kunnen contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst, of sluit gerust eens aan op woensdagmorgen. De start is, zoals gezegd, bij 'Klein Twello'.

Over de organisator

Mens en Welzijn Voorst
Mens en Welzijn Voorst is dé brede welzijnsorganisatie van de gemeente Voorst. Een welzijnsorganisatie die er is voor alle kleine en grot...... Lees meer