Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Oefenen met het reizen in het openbaar vervoer!Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig  of men moet een kaartje kopen bij de kaartautomaat. We merken dat het voor senioren soms lastig is om hier mee om te gaan omdat ze niet weten hoe dit werkt. 

 

Daarom organiseren we, in opdracht van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel proefreisjes voor senioren waarbij er onder begeleiding van OV-ambassadeurs geoefend kan worden met het reizen in het openbaar vervoer.


De OV-ambassadeurs kiezen een traject waarbij u met zowel de trein als met de bus reist. Op de stations krijgt u duidelijk uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw  OV-chipkaart en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunt u oefenen u met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting.
 

 

Wanneer zijn de proefreisjes?

Datum: 9 oktober                       

Startplaats en -tijd: Deze proefreisjes vinden in de middag plaats vanuit Deventer. Na aanmelding ontvangt u de exacte opstapplaats en aanvangstijd.

Meenemen: Eigen OV-chipkaart of als u niet in bezit bent van een geldige OV-chipkaart kunt u een eenmalig kaartje kopen. Er wordt op eigen kosten gereisd. 

 

Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor deze proefreisjes op www.ervaarhetov.nl/senioren  

Of door te bellen naar OV-ambassadeurs 038-4540130 

                                               


Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.          

Graag tot ziens tijdens het proefreisje en de informatie bijeenkomst. We helpen u graag op weg!

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.