Recreatieve fietsclub vanuit Twello (tijdelijk afgelast)

Mens en Welzijn Voorst

Details
Woensdag 24 februari 2021 tussen 09:00 en 12:00
Afgelopen
Maarten Tromplaan 2, Twello
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 6 mei 2021

(Update: Vanwege de coronamaatregelen kan deze activititeit momenteel niet doorgaan)

‘Samen fietsen’, veel leuker dan alleen!

Iedere woensdagochtend vertrekt er een recreatief fietsgroepje vanuit Twello voor een mooie route door de omgeving. Nu het betere weer in aantocht is sluit ook fietsliefhebber Ton Huisman weer aan. Hij is vaak verantwoordelijk voor prachtige, gevarieerde routes door de regio en hij nodigt iedereen van harte uit om aan te sluiten.

 

Ton omschrijft de fietsgroep als ‘laagdrempelig’ en ‘ongedwongen’. Hij vertelt: “We hebben het gezellig met elkaar en onderweg wordt er ook veel gekletst. De meesten hebben een elektrische fiets, maar we fietsen gemiddeld zo’n 18 km/uur. Natuurlijk wordt er steevast gestopt voor een kopje en/of thee, meestal met wat lekkers.”

 

De fietsgroep verzameld en start bij ‘Klein Twello’ aan de Maarten Tromplaan,. Vanaf 09.00 uur is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te nuttigen. Tegen 09.30 uur stapt men op. Meestal fietst de groep zo’n 30 à 35 kilometer om uiterlijk rond het middaguur weer terug te keren. “Zodoende houdt iedereen de middag vrij voor andere activiteiten, zoals het oppassen”.

 

Voor vragen over het ‘samen fietsen’ kan men contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach namens Mens en Welzijn Voorst. Hij is te bereiken via 06 – 40103611 of . Deelname is geheel op eigen risico en kost helemaal niets.


Een select gezelschap trekt er ook op zondag uit voor een fietstocht.

Kern
Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Twello
Over de organisator
Mens en Welzijn Voorst
Mens en Welzijn Voorst is te typeren als een brede zorg- welzijnsorganisatie die zich beweegt op de beleidsterreinen: wonen, (gezondheids...... Lees meer