KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Recreatieve fietsclub vanuit Twello


  • woensdag 26 februari 2020
  • Tussen 09:00 en 12:00
  • Klein Twello, Maarten Tromplaan 2, 7391KH Twello
  • Wekelijks op woensdag tot en met 17 juli 2020
  • Kern: Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Twello

‘Samen fietsen’, veel leuker dan alleen!

Iedere woensdagochtend vertrekt er een recreatief fietsgroepje vanuit Twello voor een mooie route door de omgeving. Nu het betere weer in aantocht is sluit ook fietsliefhebber Ton Huisman weer aan. Hij is vaak verantwoordelijk voor prachtige, gevarieerde routes door de regio en hij nodigt iedereen van harte uit om aan te sluiten.

 

Ton omschrijft de fietsgroep als ‘laagdrempelig’ en ‘ongedwongen’. Hij vertelt: “We hebben het gezellig met elkaar en onderweg wordt er ook veel gekletst. De meesten hebben een elektrische fiets, maar we fietsen gemiddeld zo’n 18 km/uur. Natuurlijk wordt er steevast gestopt voor een kopje en/of thee, meestal met wat lekkers.”

 

De fietsgroep verzameld en start bij ‘Klein Twello’ aan de Maarten Tromplaan,. Vanaf 09.00 uur is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te nuttigen. Tegen 09.30 uur stapt men op. Meestal fietst de groep zo’n 30 à 35 kilometer om uiterlijk rond het middaguur weer terug te keren. “Zodoende houdt iedereen de middag vrij voor andere activiteiten, zoals het oppassen”.

 

Voor vragen over het ‘samen fietsen’ kan men contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach namens Mens en Welzijn Voorst. Hij is te bereiken via 06 – 40103611 of . Deelname is geheel op eigen risico en kost helemaal niets.


Een select gezelschap trekt er ook op zondag uit voor een fietstocht.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.