Gaudete! Verheugt u! - Kamerkoor Hoventoon

Dorpskerk Wilp

Details

Zondag 9 december 2018 van 15:00 tot 16:15 uur
Afgelopen

U kunt zich verheugen op het volgende concert van Kamerkoor De Hoventoon!
In de donkere dagen voor kerst brengen wij prachtige a-capellawerken voor het voetlicht. Voor dit concert kozen we sfeervolle kerst- en Marialiederen van alle tijden, met als resultaat een mooi en afwisselend programma met bekende en onbekende werken. Van Monteverdi en Arcadelt tot hedendaagse componisten als Taverner en Ešenvalds. Het unieke geluid van elk werk zal in de intieme Dorpskerk van Wilp volledig tot zijn recht komen. Het concert staat onder leiding van onze dirigent Katalin Szaabó.

U wordt van harte uitgenodigd om ons concert bij te wonen. We hopen dat u ernaar uitkijkt en dat u zich verheugt!

De toegangskaarten voor dit concert kosten € 15 aan de kerk, in de voorverkoop €12,50 (te bestellen via ons emailadres of via een van onze leden). Vrienden van De Hoventoon betalen € 10 per kaartje voor maximaal twee kaarten. De toegangsprijs tot 18 jaar bedraagt € 2,50.
Alle toegangsprijzen zijn inclusief een programmaboekje en, tegen inlevering van het toegangskaartje, een consumptie na afloop.

Over de organisator

Dorpskerk Wilp
Al eeuwenlang is de Dorpskerk Wilp een plek waar mensen elkaar ontmoeten en inspiratie vinden. Vanaf de dijk heeft het een prachtig uitzi...... Lees meer