Kerstconcert Nieuwsdienstkoor - meezingen met kerstliedjes

Dorpskerk Wilp

Details

Zaterdag 8 december 2018 van 20:00 tot 21:15 uur
Afgelopen

Op zaterdag 8 december 2018 wordt er in de protestantse kerk van Wilp door het Nieuwsdienstkoor van Wilp o.l.v. Sandra de Bruin een kerstconcert  gegeven, waarbij samenzang  met oude vertrouwde en bekende kerstliederen niet zal ontbreken.

Medewerking wordt verleend door organist Reinder Torenbeek en docent Herman Waanders  met één van zijn leerlingen op dwarsfluit.

Aanvang concert is 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur). Kaarten à € 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar zijn vanaf 1 november verkrijgbaar bij Jeanet Weijers, Oolmansweg 6 in Wilp-Achterhoek en bij Joke Geltink, Hofstraat 27 in Wilp. Ook kunt u kaarten reserveren via  Deze kaarten zijn op de avond van het concert vóór 19.45 uur af te halen.

Graag gepast en contant betalen. Niet opgehaalde kaarten worden alsnog verkocht.

Bij de toegangsprijs is een kopje koffie/thee inbegrepen en na afloop is er de mogelijkheid om een glaasje glühwein of iets anders te drinken. 

Over de organisator

Dorpskerk Wilp
Al eeuwenlang is de Dorpskerk Wilp een plek waar mensen elkaar ontmoeten en inspiratie vinden. Vanaf de dijk heeft het een prachtig uitzi...... Lees meer