Details

Zaterdag 3 november 2018 van 10:00 tot 22:00 uur
Afgelopen

Zaterdag  3 november staat het dorp Terwolde in het teken van MUZIEK. Op deze dag organiseert  muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde de 2de editie van de Mega Muziek Marathon. Twaalf uren lang, van 10:00u tot 22:00u, wordt er op verschillende podia in het MFA van Terwolde, non-stop muziek gemaakt. Het MMM is een onderdeel van de sponsoractie ten behoud van de muziektent Terwolde.

Fanfareorkesten, zangkoren, verschillende ensembles, bands. Zomaar een kleine greep uit het totaalprogramma van de dag. Als spetterende afsluiting geeft Ons Genoegen samen met 3 andere fanfareorkesten uit de omgeving een finale concert.

Muziek is beleving, muziek prikkelt je zintuigen. Om dit maximaal te ervaren, heeft Ons Genoegen speciaal voor deze dag De Belevingskamer ontwikkeld. Stel je je eens voor: je wordt geblinddoekt een kamer in geleid en weet niet wat je te horen, te voelen of te beleven krijgt. Een ding weet je wel zeker: je gaat muziek in zijn puurste vorm beleven!

Genieten van muziek met een hapje en een drankje. Als bezoeker kan je gerust de gehele dag blijven. Tijdens de dag kan je Happen met Genoegen tijdens de verschillende dagdelen van het programma. Kom dus gerust op 3 november naar Terwolde en laat u trakteren op een dag vol muziek en beleving.

Mega Muziek Marathon, startsein 10.00u, MFA Terwolde Vaassenseweg 3

Over de organisator

Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde
Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde heeft nog niets over zichzelf geschreven.