Huttenkamp 2018

Details

Woensdag 22 augustus 2018 van 09:30 tot 15:30 uur
Afgelopen
Schoolstraat 14
Voorst Gem Voorst, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 23 augustus 2018

Huttenkamp Voorst 2018

De organisatie voor de 7e editie van het huttenkamp in het dorp Voorst is weer gestart. Op dinsdag 21 augustus om 09.30 uur gaat het beginnen, tot donderdagochtend 23 augustus. Het huttenkamp wordt georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit het dorp Voorst en omgeving.

Het thema voor dit jaar is ‘sport en spel’.

Naast het bouwen van de hutten, waar ze ook in overnachten van woensdag op donderdag, gaan de kinderen allerlei sporten en spellen verzinnen waarvoor ze zelf de apparaten en attributen moeten maken. Dan kan van alles zijn: een voetbaldoel met gaten voor een wedstrijdje puntenschieten, een apparaat om fitness-oefeningen mee te doen,  een dik touw voor een wedstrijd touwtrekken, springtouwen en ga zo maar door. De creativiteit is de enige beperkende factor.

Op woensdagavond nodigen we alle ouders en verdere familie en vrienden uit om het resultaat te bewonderen en nog belangrijker, om de verzonnen sporten en spelletjes zelf te beoefenen. Dus sportieve kleding is dan voorgeschreven.

Later op de woensdagavond bouwen we een gecontroleerd houtvuurtje en gaan we stokbroodjes bakken.

Er hebben zich dit jaar 100 kinderen opgegeven en dit is het hoogste aantal van alle jaren. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per kind voor leden van het Voorster Belang en 30 euro  per kind van niet-leden (meteen dinsdagmorgen lid worden kan ook nog).

Het bedrag is ‘all inclusive’, dus inclusief eten, drinken, af en toe iets te snoepen, alle materialen, de overnachting van woensdag op donderdag en het gezamenlijk ontbijt op de donderdagmorgen met de prijsuitreikingen.

Over de organisator

J. Wolters
J. heeft nog niets over zichzelf geschreven.