Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Direct naar jouw dorp?
Op de voorpagina van KijkindeKernen lees je nieuws uit de hele gemeente. Wil je direct weten wat er te doen is in jouw dorp? Via de blauwe knop hieronder kom je bij de pagina's van alle dorpen!

UitgelichtGids

SV CCW'16 is een jonge, dynamische fusievereniging, welke is voortgekomen uit Cupa en Wilp. De vereniging telt ruim 600 leden, van rustend tot actief lid. De balsporten voetbal en volleybal worden hier beoefend. Daarnaast doen we ook aan gymnastiek, turnen en dans. De vereniging kenmerkt zich als een laagdrempelige, gezellige vereniging die ook sociaal betrokken is. Gedurende het jaar is er voldoende te beleven op en rondom het gezellige sportcomplex in Wilp.
Het online dorpsplein voor en door Posterenkers en omgeving Posterenk
Vrijwilligers: Het korps bestaat volledig uit vrijwilligers. Dat wil zeggen dat de brandweermensen naast het uitoefenen van het brandweervak, ook een normale baan hebben. Er wordt gealarmeerd via pagers. De vrijwilligers van brandweerkorps Terwolde staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat in geval van nood. Het korps bestaat momenteel uit 17 mensen met verschillende specialismen zoals Manschap, Chauffeur/Pompbediende, WVD en Bevelvoerder.
Welkom, kom kijken voor meer informatie over onze club in Terwolde Everwijnstraat 20 - 7396 AD Terwolde e-mail: info@svterwolde.nl Tel: 0571-291585 Voorzitter SV Terwolde afdeling voetbal Dhr. J. Boons - e-mail: joostboons1@gmail.com Tel: 06-29008726 Voetbalzaken algemeen Mevr. C. Kamphuis - e-mail: svterwoldesecretariaat@outlook.com Tel: 06-53652603