Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Maak je profiel compleet
Is jouw profiel ook al compleet? Zo kunnen mensen zien wat je doet en wie je bent!

UitgelichtGids

Mens en Welzijn Voorst is te typeren als een brede zorg- welzijnsorganisatie die zich beweegt op de beleidsterreinen: wonen, (gezondheids-)zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening, sport/bewegen, werk en inkomen.
Het online dorpsplein voor en door Wilp-Achterhoekers.
De buurtverbinders zijn een groep vrijwilligers uit de dorpen die het online dorpsplein KijkindeKernen.nl beheren en verbindingen leggen tussen bewoners onderling en tussen bewoners en organisaties. Op dit online dorpsplein zie je alles wat er in de dorpen leeft: hulp gevraagd, hulp aangeboden, nieuws, gezellige en sportieve activiteiten, spullen te koop of te leen en nog veel meer. Hiermee willen we bereiken dat zowel online als op straat mensen zich meer met elkaar verbinden!
Gezellige tennisvereniging met eigen kunstgrasbanen en verlichting. Elke dag geopend. Mogelijkheden om tennisles te nemen, recreatief en/of competitie te spelen.

Berichten

Agenda

Prikbord

Elkaar helpen

Dorpen & wijken

Inwoners

Locaties

Publicaties

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.